Welke krant geeft de beste recensies?

Wekelijks verschijnen er honderden nieuwe films. Het is altijd lastig om te bepalen naar welke film je het beste je kunt gaan en wat je ervan verwachten kan. Nu is dit door de komst van het internet natuurlijk wel enorm veranderd, veel informatie is natuurlijk online te vinden.

Toch hebben bijna alle landelijke kranten een apart katern met daarin verschillende recensies. Recensies over films, muziek, theater, exposities en restaurants. Er kan gesteld worden dat de Volkskrant veel aandacht besteed aan de verschillende recensies en hier ook altijd een heldere en duidelijke formulering in heeft. Ook in dagblad Trouw, het Parool, de Telegraaf en het AD zijn dagelijks recensies te vinden van de laatste films. Als je de recensies ook op papier wilt lezen kan je extra voordelig een kranten abonnement afsluiten op www.krantenproefabonnement.nl

Hier kan je voordelig de verschillende kranten proberen en uittesten welke recensies jij het prettigste vindt. Probeer dus eenvoudig en voordelig 4 weken elke krant!

Leave a Reply

Your email address will not be published.